View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 23, 2017 4:01 am



← Back to the Calcudoku puzzle page




Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Error noted with new keypad and ios11 Public Beta 
Author Message

Posted on: Sat Jul 01, 2017 1:34 pm




Posts: 4
Joined: Sun Mar 04, 2012 9:03 am
Post Error noted with new keypad and ios11 Public Beta
Since the old numeric keypad was replaced yesterday I have been unable to do the puzzles on my iPad or iPhone, both of which are running the IOS 11 Public Beta. Before I sign in, the new row of number buttons is present, but they disappear when I sign in. The same behavior is noted on both Safari and Chrome browsers.

No problems with High Sierra Public Beta running on my desktop machine.


Profile
User avatar

Posted on: Sat Jul 01, 2017 1:57 pm




Posts: 2209
Joined: Thu May 12, 2011 11:58 pm
Post Re: Error noted with new keypad and ios11 Public Beta
rongoodman wrote:
Since the old numeric keypad was replaced yesterday I have been unable to do the puzzles on my iPad or iPhone


Thanks for the report, I'll try to reproduce this problem.

Are you saying the old number pad still works?
(so maybe just switch back to it for the time being?)

Patrick


Profile

Posted on: Sat Jul 01, 2017 4:19 pm




Posts: 4
Joined: Sun Mar 04, 2012 9:03 am
Post Re: Error noted with new keypad and ios11 Public Beta
Problem solved. The old number pad no longer showed up on the iPad or iPhone, but the the box requesting it was still checked in Settings. When I changed the preference to the new layout, it appeared on both IOS devices and the desktop machine. Evidently no connection to IOS 11.

Even more weirdness. After toggling the setting back and forth a couple of times, both layouts are back on all three devices.


Profile
User avatar

Posted on: Sat Jul 01, 2017 5:32 pm




Posts: 2209
Joined: Thu May 12, 2011 11:58 pm
Post Re: Error noted with new keypad and ios11 Public Beta
rongoodman wrote:
Even more weirdness. After toggling the setting back and forth a couple of times, both layouts are back on all three devices.


Oi. Very strange. _Maybe_ a caching issue (but unlikely, since you just upgraded them..)


Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
All forum contents © Patrick Min, and by the post authors.

Forum software phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.