Koop de downloadversies van Calcudoku puzzelboeken

Hier kun je de Nederlandstalige PDF versies kopen van een aantal Calcudoku puzzelboeken (binnenkort meer).

Hiermee kun je alle puzzels onbeperkt afdrukken.

Je kunt je oplossingen voor de moeilijke puzzels in de boeken insturen op de site en daarvoor punten scoren.

NB: wacht na het betalen tot je weer terugkeert naar deze site,
dan wordt je "PDF download link" automatisch aangemaakt.
(English version    )


Eindelijk een nieuwe uitgave in de "Calcudoku voor Gevorderden" serie! Dit boek heeft o.a.: puzzels met nul, negatieve getallen, "modulo", machtsverheffen, puzzels zonder bewerkingen, tweelingpuzzels, en veel extra grote puzzels (van 10 x 10 t/m 15 x 15, en zelfs één 17 x 17!). Nieuw in deze uitgave: meer puzzel variaties, en meer puzzels met "binaire" bewerkingen (inclusief de nieuwe AND bewerking). NB: dit is de Engelstalige versie, en oplossingen voor de puzzels die punten waard zijn op de site staan niet achterin.NB: Je moet ingelogd zijn om het boek te kopen.
Oorspronkelijk gemaakt voor een universiteit in Maleisië in 2012. Een ideaal boek voor de beginnende Calcudoku puzzelaar, geleidelijk ga je van makkelijke 'binnenkomers' naar steeds moeilijkere puzzels. Voor elke goede oplossing voor de laatste 20 puzzels in het boek krijg je 8 punten op de site.
NB: dit is de Engelstalige versie.
NB: Je moet ingelogd zijn om het boek te kopen.
Bijna zomer, dus is het tijd voor een Calcudoku vakantiepuzzelboek, met 250 puzzels in alle soorten en maten: puzzels met nul, tweelingpuzzels, grote puzzels (tot 12×12!), en nog veel meer. De moeilijkheidsgraad varieert van makkelijk (50 puzzels) via gemiddeld (150) tot moeilijk (50) - dus of je nu op zoek bent naar een leuke korte puzzel, of uren puzzelen op één enkele puzzel, je vindt het allemaal in dit boek.

In het boek staan ook een beschrijving van de regels, uitleg over de verschillende puzzelvariaties, en alle oplossingen."

Klik hier voor recensies (in het Engels)

NB: Je moet ingelogd zijn om het boek te kopen.
Oorspronkelijk gepubliceerd in 2011 en niet meer verkrijgbaar, nu beschikbaar als Nederlandstalige PDF download.

102 grote puzzels (101 12×12 en één 15×15) in diverse variaties: met nul, machtsverheffen, één bewerking, patronen, etc.
10 makkelijke puzzels, 60 gemiddeld, en 32 moeilijk. Scoor 12 punten op de site voor elke juiste oplossing van een moeilijke puzzel.

NB: Je moet ingelogd zijn om het boek te kopen.
Ook uit 2011 en jaren onverkrijgbaar, nu eindelijk online als PDF download.

201 'pittige' puzzels: 100 moeilijke 5x5 en 6x6 puzzels, en één 7x7, in volgorde van moeilijkheid. Oplossingen voor de moeilijkste 41 puzzels kun je op de site invoeren voor punten.

NB: Je moet ingelogd zijn om het boek te kopen.

NB: wacht na het betalen tot je weer terugkeert naar deze site,
dan wordt je "PDF download link" automatisch aangemaakt.

(English version    )

De "Nu kopen" knop hierboven brengt je naar PayPal, waar je kunt betalen met een PayPal rekening (gekoppeld aan je bankrekening of credit card). Het is ook mogelijk het boek te bestellen door overmaking van het juiste bedrag naar

IBAN   NL06 KNAB 0404 5101 67

tnv. Patrick Min Computer Programming.
Vermeld daarbij je gebruikersnaam en de naam van het boek dat je wilt bestellen.