Online Calcudoku Puzzels

Syndicatie
Bestel Calcudoku en Killer Sudoku puzzels

Hier kun je elke hoeveelheid Calcudoku puzzels bestellen, met willekeurige grootte, variatie, en moeilijkheidsgraad. Je kunt nu ook Killer Sudoku puzzels bestellen!

NB: als dit voor een reguliere pubicatie is (bijv. weekblad, dagblad), dan kan ik kosteloos puzzels aanleveren, in ruil voor een vermelding van www.calcudoku.nl

Mijn puzzels zijn verschenen o.a. in:

Zie de puzzel site zelf, en ook de lijst met speciale puzzels om een idee te krijgen van wat er mogelijk is (suggesties voor variaties zijn ook welkom).

Elke puzzel is uniek, en heeft precies één oplossing. Puzzels en oplossingen kunnen worden aangeleverd in ieder gangbaar bestandsformaat (bijv. PNG, EPS, PDF, etc.).

Stuur vrijblijvend een verzoek voor informatie mbv. het formulier hieronder.

Je naam:
Email adres:
Bedrijf:
Waar te publiceren:
Beschrijving van de gewenste puzzels:
10 + 7 + 2 =
Dit type puzzel is bekend onder de namen Calcudoku, Newdoku, Rekendoku, MathDoku, Kashikoku-Naru, KenKen, Kendoku, Sumdoku, Calkuro, K-Doku, VK-Doku, Keen, NekNek, CanCan, Square Wisdom, Emono, Latijns Rekenpotje, Minuplu, LatinCalc, Yukendo, ArithmeGrid, Hitoshii, Inky, SquareLogic, TomTom, en als je nog meer namen weet, laat het me weten :-). Van deze namen zijn "KenKen" en "KenDoku" geregistreerde handelsmerken van Nextoy LLC. NB dit is een hobby site, en is niet verbonden met Nextoy en haar handelsmerken.